Menu

Locaties G10

Amsterdam | Huissen | Nijmegen

Reserveringen Dominicanenklooster / reservations accomodations: +31 26 326 44 22

De G10 vindt in 2019 op drie locaties plaats. De opening is zaterdagavond in de Zuiderkerk in Amsterdam.

Zondag 26 mei gaan we 's middags door in het Dominikanenklooster in Huissen vlakbij Nijmegen. Dit is de week van Hemelvaart met veel vakantiedagen en mooi weer. U kunt in het Dominikanenklooster de hele week verblijven of een dag of vier dagen zoals u wenst en uw favoriete sprekers toehoren. Aan het einde van de week op vrijdagavond en zaterdagavond 31 mei en 1 juni vindt de G10 plaats in Nijmegen in de Stevenskerk.

We geven de mogelijkheid hiervoor verschillende kaarten te kopen. De avonden van kunt u separaat als bouwsteen boeken.


Wilt u de week wat langer deelnemen aan de dit jaar -verdiepte- bouwstenen, dan kunt u verschillende soorten van kaartjes kopen: per dag, per 2 dagen of voor de hele week van zondag t/m zaterdag. Deze kaarten vindt u onder de passepartouts.

Het Dominikanenklooster bevindt zich niet ver van de Rijn en haar uiterwaaarden waardoor wandelingen zeer aan te raden zijn. Het Dominikanenklooster heeft ook een mooie kloostertuin.OVERNACHTEN IN HET KLOOSTER

In het klooster kunt u tegen zeer acceptabele prijzen gedurende deze week of gedurende een of meerdere nachten overnachten.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb114832/domains/g10vandeeconomie.nl/public_html/location/index.php:16) in /home/deb114832/domains/g10vandeeconomie.nl/public_html/content/footer_script.php on line 17