Tickets

01-03
November
2024

zuiderkerk
Amsterdam

Nieuwe G10 Economie, Filosofie & the arts 2024

Noteer 1, 2 en 3 november in je agenda, want het G10 Festival keert terug naar de iconische Zuiderkerk in Amsterdam. Reserveer je stoel op tijd met een EARLY BIRD KORTING onder TICKETS op onze pagina en zorg ervoor dat je aan boord bent op deze dagen of op de zondagavond!

Net als bij G10 2023 heeft Slavoj Žižek zijn lezingen en vraag- en antwoordsessies bevestigd op zowel de vrijdag- als zaterdagavonden van 21.00 tot 23.30 uur.

Bovendien zijn we natuurlijk intensief bezig met het presenteren van een indrukwekkende line-up van sprekers en persoonlijkheden. Onder hen zijn Thomas Hertog, over de oorsprong van tijd; Finn Brunton, over cryptocurrencies; de Amerikaanse monnik Gelong Thubten, over Waarheid; en kunstenaar Beatrice Searle (nog in afwachting van bevestiging), over het afleggen van 600 kilometer te voet met een 40-kilo zware steen over het Pelgrimspad in Noorwegen.

Op de derde dag kijken we er reikhalzend naar uit om Yanis Varoufakis (nog steeds in afwachting van bevestiging) te ontvangen terwijl hij zich verdiept in zijn baanbrekende nieuwe boek, "Techno Feodalisme: Wat Heeft Het Kapitalisme Gedood?"

Er staan nog veel meer persoonlijkheden op onze lijst. Het criterium voor deelname aan de G10 blijft altijd: diepgang, originaliteit en artistieke perceptie van de realiteit, als contrast tot politieke correctheid.

Slavoj
Žižek
thomas
hertog
Beatrice
Searle
(pending)
Finn
Brunton
Gelong
Thubten
Yanis
Varoufakis
(pending)

Tijdens het wachten op het festival van dit jaar, zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de aankomende G10 Expo:
Master of Today | The Dissolution of Truth

Eerdere sprekers, EN NOG VEEL MEER
Yanis
Varoufakis
Lea
Ypi
Carlo
Rovelli
Slavoj
Žižek
Susan
Schneider
Peter
Sloterdijk
Pieter
Omtzigt
Tim
Parks