Zuiderkerk tickets
Menu

Zuiderkerk tickets

Fijn dat u De G10 wilt bezoeken. Ondanks de vele gevaccineerden zijn er vermoedelijk nog steeds regels van kracht in september. In het kort komt het erop neer dat u naast uw gewone ticket óf een vaccinatiebewijs moet tonen of een negatieve testuitslag of een ander (digitaal) bewijs dat u Coronavrij bent.

We hebben 2 mogelijkheden voor u ontwikkeld om de G10 te beleven - Live (Early-bird tot 15 augustus) binnen de Zuiderkerk), en Livestream (via uw computer vanuit alle hoeken van Nederland . De Zuiderkerk Live tickets zijn natuurlijk gelimiteerd en worden verkocht op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt.' We moeten iedereen van de overhead een vaste zitplaats geven dus de capaciteit is niet heel groot, maar de verfijning en beleving van het programma is natuurlijk uniek.

Als het programma 'Pending on condition' aangeeft betekent dit dat een auteur zich nog niet volledig heeft kunnen committeren vanwege redenen die verband kunnen houden met reismogelijkheden Voor September ziet alles er gunstig uit en het programma omvat dit 'Pending' nauwelijks.

De G10 is een 'Stichting' zonder winstoogmerk wat betekent dat alle ticketbedragen volledig zijn bestemd voor de realisatie van huidige en toekomstige G10-evenementen. Hieronder volgende ticketopties:

EARLY BIRD TICKETS - LIVE IN DE ZUIDERKERK

Tickets voor het live evenement in de Zuiderkerk:

Standaard
Student

Selecteer betaalwijze:Uw contactgegevens:

1 x passe-partout

€0


Totaal (incl. BTW):

€0

Accomodation:
Dormitory (female)


We'll contact you regarding your accomodation and send bill separately.